SOKOVI

Džon Pemberton apotekar iz Atlante je 1885. godine osmislio tonik, frenč vajn kola, piće sličano današnjoj koka-koli. Kasnije je iz njega izbacio alkohol i dodao druge biljne esencije za piće kojim je lečio glavobolju. Frenk Robinson je piću dao ime Koka-kola mislivši da će dva početna slova C biti laka za pamćenje i dobro izgledati kao reklama. Pemberton je 8. maja 1886. prodao prvu čašu Koka-kole u svojoj apoteci u Atlanti za pet centi. Tokom prve godine prodao je samo dvadeset pet galona sirupa. Potrošivši više novca na reklami nego što je zaradio od prodaje, odlučuje da pronađe partnera kako mu posao ne bi propao. Jedini koji je video potencijal u piću bio je trgovac Ejza Kendler iz Atlante koji je posle Pemperove smrti postao jedini vlasnik Koka-kole. Dana 29. januara 1890. je osnovao Koka-kola kompaniju. Danas je to jedna od najvećih američkih kompanija čiji je ugled i popularnost poznat širom sveta.
KLAKER120 RSD
COCA COLA160 RSD
FANTA160 RSD
SPRITE160 RSD
SCHWEPPES160 RSD
COCKTA160 RSD
REMIX KNJAZ130 RSD
CEDEVITA110 RSD
GUARANA170 RSD
HELL110 RSD
BRAVO160 RSD
AQUA VIVA MINERALNA120 RSD
KNJAZ GAZIRANA120 RSD
Tags, ,

SOKOVI

COCA-COLA Taste the feeling

Najpopularnije i najprodavanije beyalkoholno piće u istoriji, kao i najpoznatiji brend na svetu!

Coca-Cola, za svaki trenutak. … Coca-Cola. Pored njega uvek sijam… Koji god izbor da napravim – pravi je!

Ko je najvoljeniji, taj treba i da časti. FANTA

Znate li koji napitak sa ukusom narandže je u Srbiji omiljeni? Fanta, naravno. Ono što svi već znaju potvrdilo je zvanično Canadeanovo istraživanje za Srbiju. A onda već znate i sami – osvežite se uz Fantu Orange.

SPRITE. Realno Sprite jer istina osvežava

Sprite je najpopularnije bezalkoholno piće bez limuna i limete, bezbojno, bez kofeina i bezalkoholno piće koje je stvorila kompanija Coca-Cola u Indiji.

SCHWEPPES

Za žene, ne devojke. Za muškarce, ne dečake. Schweppes.

Krajem 18. veka, Jakov Šveps, švajcarski časovničar i amaterski naučnik došao je do zaključka da su „mehurići gasa u vodi izuzetno zdravi za bubrege i krvne sudove“. Posle niza eksperimenata uspeo je da rastvori gas u vodi i proizvede soda-vodu. Tako je nastao Šveps čiji su glavni sastojci soda-voda i sok od limuna obogaćeni aromom kinina.

COCKTA Piće vaše i naše mladosti

Cockta je najpopularnije bezalkoholno gazirano piće bivše Jugoslavije, uz koje su odrasle generacije mladih. Cockta ne sadrži kofein niti ortofosfornu kiselinu.

Cockta je piće koje je ušlo u živote različitih generacija. Svako ko ju je pio pamti je po karakterističnom obliku flašice, specificnom ukusu, reklamnim sloganima i vremenu u kojem ju je pio.

REMIX KNJAZ Superiorno osveženje

ReMix Knjaz jedinstven je proizvodni portfolio na tržištu, u segmentu gaziranih bezalkoholnih napitaka. Predstavlja idealnu mešavinu vode i voćnog soka i dostupan je kao: ReMix Knjaz Kruška i ReMix Knjaz Jabuka Grožđe, gde je sadržaj voćnog soka čak 10%. Poslednji dodatak ReMix Knjaz porodici jeste ReMix Knjaz Superior Narandža, sa čak 15% soka sveže brazilske narandže, što ga čini superiornim osveženjem i izdvaja od ostalih napitaka iz svoje kategorije.

Remix Knjaz Superior Narandža jedinstven je napitak, jer predstavlja idealnu mešavinu vode i soka brazilske pomorandže. Nema veštačke zaslađivače, a sadržaj voćnog soka je minimum 15 odsto, što ga izdvaja od ostalih napitaka iz svoje kategorije i svrstava među najkvalitetnija osveženja na tržištu.

CEDEVITA Za svako doba dana
Vitaminski instant napitak za svaku priliku, pogodan za sve uzraste, za svako doba dana.

Cedevita je napitak koji spada u kategoriju dodataka ishrani jer dopunjuje ili potpuno nadoknađuje nedostatak vitamina u ishrani. Sadrži 9 vitamina (B kompleks, C i E) neophodnih za uravnoteženo funkcioniranje organizma, a količine vitamina u Cedeviti prilagođene su dnevnim potrebama.

Pomešana s vodom Cedevita uvijek pruža zdravo osveženje te se posebno preporučuje kod loših prehrambenih navika (nedostatka voća i povrća odnosno izbegavanja određenih namirnica) te kod vegeterijanske ishrane. Cedevita blagotvorno djeluje i na jačanje imuniteta te vraća energiju pa se preporučuje kod pojačane fizičke i/ili psihičke aktivnosti.

GUARANA Moj dan počinje noću

GUARANA je najpopularnije i najprodavanije energetsko piće u Srbiji i regionu. Kao prvo energetsko piće, GUARANA je kreirala svoju kategoriju na lokalnom tržištu i već 20 godina predvodi energetske napitke, komunikacijom, inovacijama i ukusom koji potrošači vole. Zbog svog jedinstvenog sastava i prepoznatljivog ukusa, GUARANA podiže nivo energije, osvežava, pojačava koncentraciju i drži budnim. Osim originalne, zelene Guarane, GUARANA portfolio sadrži Guaranu Aphrodisiac i Guaranu Cactus, a tu je i posebna edicija – NoSleep awakened by Guarana.

Osim kofeina, taurina i ugljenih hidrata koji poboljšavaju fokus, donose osveženje i dodatnu energiju, GUARANA portfolio sadrži i niacin, pantotensku kiselinu i kompleks vitamina koji reguliše procese metabolizma, rasta i razvoja i služi kao antioksidant.

HELL ENERGY

Povećava vašu energiju zahvaljujući aktivnim supstancama i vitaminima u njemu.

Svi su proizvodi ne sadrže nikakve konzervanse. Svetski poznato energetsko piće s ukusom tutti-frutti sadrži pravi granulirani šećer.

Svi ukusi HELL ENERGY DRINK proizvode se dodavanjem pet različitih vitamina B.

BRAVO Opušteni po prirodu

Leto je kad ti kažeš. BRAVO voćni sokovi su idealan izbor za opušten način života. Ključ je u uživanju u životu sa svojim voljenima i provođenju vremena zajedno.

Više voća! BRAVO predstavlja širok izbor sokova od voća, što domaćeg kao što su jabuke, do egzotičnog voća kao ananas, ili dobro poznatih bobičastih plodova kao što su borovnice. Brend za sve koji vole da uživaju u životu. Voćni nektari i pića bogata vitaminima, nutritientima i mineralima omogućavaju uživanje u voću, bilo gde i bilo kad.

Uvek je pravo vreme za BRAVO! Bilo da ste manje ili više žedni , da ste sa prijateljima ili sami, BRAVO je dostupan u svim pakovanjima praktičnim za upotrebu u svakoj situaciji!

AQUA VIVA Za porodicu punu života

Aqua Viva je negazirana prirodna mineralna voda sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija i niskim sadržajem natrijuma, vrhunskog kvaliteta. Aqua Viva sadrži optimalno izbalansiran odnos minerala, soli i oligoelemenata koji omogućavaju da se metabolizam telesnih tečnosti pravilno odvija, a samim tim i bolju rehidrataciju. Zbog svojih svojstava i mineralnog sastava, idealna je za svaki dan i preporučuje se svim kategorijama potrošača – deci, trudnicama, odraslima, osobama trećeg doba, sportistima i rekreativcima.

Zahvaljujući raznovrsnom portfoliju, koji čine i Aqua Viva Junior, zatim Aqua Viva vode sa ukusima voća i sportska pića, u Aqua Viva portfoliju potrošači mogu da pronađu izbor za svaku svoju potrebu.

KNJAZ nije voda, to je naš ponos

Gazirana prirodna mineralna voda Knjaz Miloš već više od dva veka predstavlja sinonim za svoju kategoriju na domaćem tržištu, zbog čega kažemo: „Knjaz nije voda, to je naš ponos“. Tradicija i istorija Knjaz Miloša najbolji su pokazatelj kvaliteta ove vode, koju odlikuje idealan odnos kalcijuma i magnezijuma (2:1) – odnos koji omogućava njihovu najbolju apsorpciju u našem organizmu. Knjaz Miloš pred potrošače dolazi u najraznovrsnijim PET i HoReCa ambalažama, zatim blago gaziran i sa aromom limuna.

Zahvaljujući prepoznatljivom kvalitetu i jakoj gaziranosti, Knjaz predstavlja odličnu pratnju gurmanskim specijalitetima, što ga je učinilo nezaobilaznim gostom svih domaćinskih trpeza i prijateljskih i porodičnih okupljanja.