FREDDO

Freddo Espresso je jedinstven i napravljen od espressa i uklopljen u frape. Piće se tradicionalno servira preko leda i mnogi ga uživaju sa šećerom ili stevijom. Oni koji traže dodatni podsticaj da započnu svoj dan trebali bi probati ovaj grčki delikates. Pokušajte da napravite ovaj kofeinski udarac kod kuće ili da svratite do različitih kafića.
FREDDO ESPRESSO110 RSD
FREDDO CAPPUCCINO130 RSD
Tags, , , , ,

FREDDO ESPRESSO & CAPPUCCINO

FREDDO ESPRESSO

Pravi se od jakog duplog espresa sa dodatim ledom koji će razblažiti jačinu. Dodaje se šećer i par kockica leda i sve se to promeša čuvenim mikserom za frappe! Puna šolja sa ledom prelije se kafom

FREDDO CAPPUCCINO

Freddo Espresso sa dodatom penom (hladno što svežije mleko (sa malo masti) umućeno zajedno sa dve, tri kocke leda)

Uživajte sa vašim prijateljima u ispijanju kafe i uspomenama sa putovanja!

Grci svakako vole svoju kafu i uživaju u njoj na različite načine. Jedna od popularnih varijacija kafe u Grčkoj je ledena kafa, koju je 1957. godine osmislio Nescafe predstavnik. Omiljeni u Greektovn Chicagu je Freddo Espresso. Dakle, šta čini ovo čarobno grčko piće tako ukusnim?

Freddo Espresso je jedinstven i napravljen od espressa i uklopljen u frape. Freddo Espresso je na vrhu hladne pene na bazi mleka, poznatog kao aphrogala u Grčkoj. Piće se tradicionalno servira preko leda i mnogi ga uživaju sa šećerom ili stevijom. Oni koji traže dodatni podsticaj da započnu svoj dan trebali bi probati ovaj grčki delikates. Pokušajte da napravite ovaj kofeinski udarac kod kuće ili da svratite do različitih kafića.