CEĐENO VOĆE

Preporučuje se da se sveže ceđeni sok popije odmah nakon pripremanja. Činjenica je da sveže ceđeni sok nakon kontakta sa kiseonikom vrlo brzo gubi svoja lekovita svojstva. Za postizanje maksimalne korisnosti za organizam dovoljno je popiti 300ml sveže ceđenog soka dnevno.
NARANDŽA190 RSD
CITY BOMBA200 RSD
MIX200 RSD
LIMUNADA150 RSD
Tags, ,

CEĐENO VOĆE

Sveže ceđeni sokovi su bogati izvori vitamina, minerala i drugih hranjivih materija. Sveže isceđen sok se vrlo brzo apsorbuje u organizam i ne opterećuje probavni sistem. Kada je korisnost u pitanju, sa sveže ceđenim sokovima se ne mogu porediti ni najbolje svetske mineralne vode.

Na primeni sveže ceđenih sokova temelji se mnogo terapijskih dijeta. To je zbog činjenice da jedna čaša tog bogatstva sadrži antibakterijske, protivupalne i redukcione elementne, koji su nam neohodni za normalan život. Preporučuje se da se sveže ceđeni sok popije odmah nakon pripremanja. Činjenica je da sveže ceđeni sok nakon kontakta sa kiseonikom vrlo brzo gubi svoja lekovita svojstva.  Za postizanje maksimalne korisnosti za organizam dovoljno je popiti 300ml sveže ceđenog soka dnevno.

Narandža
  • ceđena narandža
City bomba
  • bobičasto voće
Mix
  • ceđena narandža i limun
Limunada
  • ceđeni limun